heroes o artık bizden

Mesaj Sayısı: 195 Kayıt tarihi: 26/06/08 Yaş: 19 Nerden: isatanbul
 | Konu: Geri: supernatural replikleri C.tesi Mayıs 02, 2009 3:59 pm | |
| |
|
nJoYbL gezerken ugramıs

| Konu: Geri: supernatural replikleri Perş. Tem. 16, 2009 4:30 pm | |
| Dean : Ve? Sam : Ve ne? Dean : Filmlerdeki gibi havalı görünüyor muydum? Sam : Altına işedin... Dean : Tabiki altıma işerim. Bir insana araba çarpınca, idrar torbasını tutabileceğini mi düşünüyorsun? Hadi ama!  :D:D  |
|
ross_merve gezerken ugramıs

Mesaj Sayısı: 5 Kayıt tarihi: 26/07/09 Yaş: 17 Nerden: dünyadan xD
 | Konu: Geri: supernatural replikleri Paz Tem. 26, 2009 8:17 pm | |
| bu da benden ama ben iyi hatırlayamıyorumm sam kendi gibi birini bulmuştur tabii ki onunda özel yeneteği vardır dean o çocuğu takıp eder ve çocuk arabasını durdurur (özel yeteneği olan çocuk)-hey araban çok güzelmiş dean- ewet öle -kullanabilirmiyim? -ewet -tşk kendine iyi bak... -sende
koptuğum andı xDxDxD |
|
Delilah gezerken ugramıs

Mesaj Sayısı: 24 Kayıt tarihi: 14/08/09 Nerden: Jensen'ın kalbinden xP
 | |
Delilah gezerken ugramıs

| Konu: Geri: supernatural replikleri Cuma Ağus. 14, 2009 6:07 pm | |
| | ross_merve demiş ki: | bu da benden ama ben iyi hatırlayamıyorumm sam kendi gibi birini bulmuştur tabii ki onunda özel yeneteği vardır dean o çocuğu takıp eder ve çocuk arabasını durdurur (özel yeteneği olan çocuk)-hey araban çok güzelmiş dean- ewet öle -kullanabilirmiyim? -ewet -tşk kendine iyi bak... -sende
koptuğum andı xDxDxD |
Bu konuşmadan sonra Sam impalanın Andy'de olduğunu görüyordu Daha sonra Dean ve Sam arasındaki şu konuşmayıda hatırlıyorum
Sam: Dean, Andy Impala'yı almış! Dean: Biliyorum! İstedi, ben de verdim. Sam: Ne yaptın? Dean: Beni Obi-Wan'ladı. Zihin kontrolü, oğlum! |
|
Delilah gezerken ugramıs

| Konu: Geri: supernatural replikleri Cuma Ağus. 14, 2009 6:11 pm | |
| Bir bölümde Dean bi hayalete elektirik veriyordu ama yerdeki su nedeniyle kendiside çarpılıyordu daha sonra Sam Dean'i hastanede bırakıp otele dönüyordu ama tabiki Dean geri dönüyordu o anda söylediği şu cümle beni bitirmişti Dean: Hemşireleri bile ateşli olmayan bir hastenede ölmem! |
|
LiLy gezerken ugramıs

| Konu: Geri: supernatural replikleri C.tesi Ağus. 22, 2009 3:12 pm | |
| Çok komikler, valla izlediğim sahneler canlandı. xD Ellerinize sağlık, teşekkürler. |
|